5 нояб. 2014 г., 12:50

Само тази нощ 

  Поэзия » Любовная
584 0 2

Само тази нощ

 

И какво, ако тази нощ...
танцувам по топлите устни на здрача,
в лудост от мечти, в обич с Дявола крача.
Любов жадна, няма откраднах от Косача.

 

И какво, ако тази нощ...
С Дявола обичта ни в една сълза дреме,
зад предела на минало съвършено време,
в миг кристален звън тебе ще поеме.

 

И какво, ако тази нощ...
несмирено добра в твоя свят съм мечта.
Самотата те скърши, ти тихо замря
и пламък в сърцето немощно пося.

 

И какво, ако тази нощ...
с дяволски стон тишината ще оглася,
да бъдеш измислен, създаден в мечта,
разливам се... мъгла... ангел с мене се сля.

 

И какво, ако тази нощ...
те открадна от пресъхналата ти съдба
и толкова със теб да бъда твоята мечта,
в единствената нощ... на совите в зова.

 

© Ванина Константинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??