20 апр. 2016 г., 21:09

Само тази нощ 

  Поэзия » Любовная
780 1 19

Очаквай ме!

Тази само нощ, ще дойда,

във останалите само ще ме викаш.

В ръцете си ще ме усетиш знойна.

Път ще стана, за да ме проскиташ.

 

Очаквай ме!

Макар да съм илюзия, но имай ме –

до болка в имането да извикаш.

До мокро чаша потна – изпивай ме -

зеленото в очите ми, да го наситиш.

 

Очаквай танц последен и вълшебен.

Не заспивай - дълго си ме чакал -

ще се разпилея нежна като гребен

на вълна, на която морето си отвлякъл.

 

Само тази нощ, ме чакай….

Може да е в сън, но ще съм..

Само чакай, много чакай!

В други нощи- само ще съм сън.

 

Р.

 

© Ренета Първанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??