19 янв. 2016 г., 20:47  

Само теб 

  Поэзия » Любовная
684 0 2

Обичам само теб. 
И с тебе само 
съм тъй щастлив. 
До точка на побъркване.
И мога просто да те чувствам сгушена,
целуващ те от изгрев чак до мръкване.


А после да те гушна до припадък, 
да се опитам да те слея с мене.
Да те изпивам чак до онзи блясък,
когато в теб се взривяват вселени.


И бездиханна, топла, уморена, 
отпусната на мокрото ми рамо,
с очите си(защото нямаш сили)
да ми повтаряш 
"Тебе само!"

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??