Само ти ме правиш тъй щастлива.
Само с теб се чувствам жива.
И да бъда с теб до края
аз сега за туй мечтая.
Моля те, ела и целуни ме
в нощите безсънни прегърни ме.
Във очите твои аз поглеждам,
но безсилна пак съм аз
да призная любовта си,
в тоз проклет за мене час.
Знам, че ме обичаш ти
и мойте болки от преди
успя да ги превърнеш
във най-красивите мечти!
© Янкова Все права защищены