30 сент. 2008 г., 09:03

Само ти... 

  Поэзия » Любовная
708 0 9

 http://vbox7.com/play:c0b64ccd

 

О, най-прекрасна, само ти...
Да, само ти с обичта си,
земно докосваща,
успя да стоплиш сърцето ми.
Само ти вълнуваш
с всяка дума душата ми.
Кипи в мен чувството
и си пред очите ми,
като божествена роза
омайваш ме с красотата си,
като вълшебна лилия
изпълваш ме с белотата си,
като свещен лотос,
докосваш ме с мъдростта си,
като огнена жар-птица
носиш ме на крилата си.
Само ти пречистваш небето
от буреносните облаци,
в лазура му с тебе живеем
и дните са винаги празници.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??