14 мар. 2008 г., 11:33

Само ти 

  Поэзия
1202 0 5
За всичко си виновен само и единствен ти,
виновен си, когато с падането на нощта
стоя и с няма болка безсънието ми трепти,
когато броя сълзите си с обречено наведена глава.
Когато дръпна с всички сили стрелата
                                                       към сърцето ми,
как дълго лазих и събирах късчета
                                          без дъх да мога да поема,
събирах ги... те просто се разпадаха в ръцете ми,
изстивах смъртно бледа... безумно наранена.
И сякаш векове опитвах да изтрия образа в душата
на твоите очи, така студено, злобно присмехулни
и в ден прекрасен заедно със изгрева
                                                         изместил тъмнината
прозрях... и ти, и твоето лице, лъже - сърце съвсем
                                                         не сте ми нужни. 

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??