25 февр. 2016 г., 18:03

Само ти 

  Поэзия » Любовная
539 0 4

САМО ТИ

 

Душата ми на щастие ухае,

достигнала незрими висини.

Какво е обич тя отдавна знае...

Обичам те - без укор, без вини!

 

Щастлива съм, защото теб те има,

харесвам те такъв, какъвто си.

Дори да минат хиляди години,

в сърцето ми ще бъдеш само ти!

 

Какво от туй, че този свят е шантав -

не се страхувам от тълпата вън!

В най-чистите, в най-нежните пространства

единствен ти си моят сбъднат сън!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??