3 сент. 2016 г., 17:24

Само това 

  Поэзия
266 1 4

Обличам се

в липсата

на телепортиралия се

свързващ паралел

помежду ни.

 

Поглеждам напред,

без да фокусирам

образа

на здравия разум;

отнет ми бе...

толкова рано.

 

Теб не могат да те отнемат, сам ще си тръгнеш.

© Слънчоглед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??