24 апр. 2013 г., 07:59

(Само)убийство 

  Поэзия
439 0 0

Охлювите са необходима жертва

на случайни обстоятелства.

Тази вечер пак освободих един.

Внезапно.

По подметките ми още лепне

тягостна несправедливост...

 

Лесно е да бъдеш охлюв –

пред това да си човек.

© Константин Дренски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??