8 окт. 2011 г., 18:11

Самодиви 

  Поэзия » Другая
632 0 9

    Самодиви

 

Пълнолунието свети.

Слънце сякаш грее!

Плитки са сплели

самодиви в хора.

 

Покрай клади

от огън играят, играят...

Този свят нереален

сякаш от мъгла е направен.

 

 

И тръпне душата.

Като вампир се вторачи

в самодиви красиви,

но загадъчно страшни.

 

Върху огън играят,

но живи тук витаят!

 

 

 

© Мина Конарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??