Oct 8, 2011, 6:11 PM

Самодиви 

  Poetry » Other
633 0 9

    Самодиви

 

Пълнолунието свети.

Слънце сякаш грее!

Плитки са сплели

самодиви в хора.

 

Покрай клади

от огън играят, играят...

Този свят нереален

сякаш от мъгла е направен.

 

 

И тръпне душата.

Като вампир се вторачи

в самодиви красиви,

но загадъчно страшни.

 

Върху огън играят,

но живи тук витаят!

 

 

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??