28 мар. 2008 г., 13:41

Самота 

  Поэзия
597 0 3
Отново съм сама,
отново плача, обляна в сълзи,
отново ме боли.
Отново гледам света студен
с поглед замъглен,
застанал пред мен.
Отново съм тъжна в този час...

Какво ли искам от живота проклет?
Едничка радост в него да имам,
но защо ли тя е тъй далеч?
Къде загуби се тя в мъглата?
Няма я, няма я - търся я аз в тъмнината.
Тя, душата, си има другар,
но далеч е - такава е съдбата.

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??