26 мар. 2008 г., 15:33

Самота 

  Поэзия » Любовная
607 0 4
Днес първият сняг заваля,
белият свидетел на радост една.
А аз съм сама.

Двама влюбени по пътя вървят,
сплетени в топла прегръдка.
А аз съм сама.

С надежда пълни бляскащи очи,
с желания чисти и хиляди мечти;
без страх, че после може да боли,
а само щастие, че снегът вали...

А аз съм сама.

16.01.2008

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??