9 июн. 2010 г., 00:15

Самота 

  Поэзия » Другая
496 0 0

Колко трудно е да си самотна,
да нямаш допира на топло рамо,
да не чуваш шепота на някого,
да няма кой да те прегърне?
Годините отлитат
с несгоди и тревоги,
а времето лети забързано -
не може никой да го върне!
Стрелките на часовника
искаш да
върнеш назад,
но не може да се върне времето !
Годините летят,
                            летят...
и виждаш,
че косите са ти посребрели;
и виждаш,
че дошла е старостта!

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??