27 мая 2007 г., 09:17

Самотата ме плени 

  Поэзия
765 0 0
Жив ли съм? Дори не зная...
Или може би е просто сън?
Чуствам се пиян, омаян,
а навън е сташно, тъмно
и пороен дъжд вали...

Жив ли съм или сънувам,
как нощта деня поглъща...
Всичко "празно" ми си струва.
В бледа сянка се превръщам
без очи и без сълзи...

Жив ли съм? Сега усещам,
как сърцето бие празно...
Без усмивка, без надежда,
без тъга дори, без радост...
Самотата ме плени...

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??