Хайде БТР-и да подарим
на фашистката държава,
вместо с тях хора да спасим,
защо в Царево да оцеляват!?
Защо на съветника Емин детето
да не е с предимство в "Пирогов",
защо ли не извади и то късмета
винаги да е обгрижвано с любов!?
Защо посланикът да не заповядва
кой с пост в служба да е овластен,
защо Бойко скоро да се не радва,
че ще смуче народа опропастен!?
Наистина светът е зъл, жесток,
дано поне да ни пожали Бог!
© Георги Все права защищены
дано поне да ни пожали Бог!" - Амин!