19 апр. 2007 г., 22:39

Самотен си... 

  Поэзия
560 0 1
 

Самотен си - мен ме няма!

Самотен си - като дъжда,

самотен си предаде любовта!

Самотен си - никой не те иска след мен!

Самотен си - виновния си ти, постави края  и си тръгна - отречи!

Самотен си - твойта самота сега ти е спъница в живота!

Самотен си - припомняш ли си целувките, лицето и ръцете ми?

Самотен си - по-жесток от убиец си!

Самотен си - обрече се на самота и страда твоята душа!

Самотен си - не можеш да изтръгнеш наш`те нощи горещи от съзнанието си!

Самотен си - искаш ме ти, а защо изневери?

Самотен си - защо ме подцени?

Самотен си - боли нали?

Самотен си - казват сълзите в очите ти!

Самотен си - защо сгреши?

Самотен си - продаде любовта ни и отиде при нея ти!

Самотен си - няма връщане назад!

Самотен си - остави след себе си едно сърце разбито и окървавени очи от сълзи!

© Христислава Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??