22 авг. 2012 г., 17:43

Самотен скитник 

  Поэзия » Любовная
599 0 1

Дълго през пустинята вървях

под жаркото слънце,

без сянка да видя

и с вода да се разхладя.

 

Свивах краката си боси,

изгорели от пясък горещ,

търках очи напрашени

и челото бършех.

 

Вървях безспирно

из безкрайната пустуш.

Падах, ставах,

без оазис да видя.

 

Любовта си да срещна,

обиколих целия свят.

Това вървене бе последна надежда...

Видях не човек, а мираж.

© Вили Драганова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Любовта си да срещна,
    обиколих целия свят.
    Това вървене бе последна надежда...
    Видях не човек, а мираж.

    Харесах!Никога не губи надежда!Поздрав!
Предложения
: ??:??