9 нояб. 2018 г., 21:01

Самотен съм 

  Поэзия » Любовная
428 0 0

Сълзи текат по лицето ми,

болката тъй силно ме терзае,

вън дъждът лекичко ръми,

душата ми не може туй да трае.

 

И през прозореца видях

вехнещи цветя и паднали листа.

За кой ли мой грях

Бог наказа ме със самота?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??