Сълзи текат по лицето ми,
болката тъй силно ме терзае,
вън дъждът лекичко ръми,
душата ми не може туй да трае.
И през прозореца видях
вехнещи цветя и паднали листа.
За кой ли мой грях
Бог наказа ме със самота?
© Георги Todos los derechos reservados