Nov 9, 2018, 9:01 PM

Самотен съм 

  Poetry » Love
427 0 0

Сълзи текат по лицето ми,

болката тъй силно ме терзае,

вън дъждът лекичко ръми,

душата ми не може туй да трае.

 

И през прозореца видях

вехнещи цветя и паднали листа.

За кой ли мой грях

Бог наказа ме със самота?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??