22 дек. 2007 г., 21:23

Самотна червена роза 

  Поэзия » Любовная
657 0 2

Самотна червена роза

 

Мракът вече е навсякъде около мен,

светлината изчезна с последната надежда.

Вече нищо повече не остана от мен.

Червена роза, самотна в празната стая,

където отдавна животът си отиде

и сега всичко спи на прага на вечността.

Розата увехна, също както и моята душа.

Надеждата кърви, животът няма смисъл

и знам, скоро ще настъпи последният ми час,

когато за последно само ще се обърна назад

към спомените и чувствата жива

и знам, ще умра, но любовта ми ще живее.

Така, че всеки път, щом червена роза зърнеш,

ще си спомниш за чувствата ми и...

Думи не ще изразят тези мои чувства,

животът е прекалено кратък за това,

Но знай, че дори, когато дойде денят да си отида,

ще оставя чувствата си скрити

в цветовете на самотната роза,

червена както моите сълзи.

© Диляна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Е да умреш от ужас просто....
    Ни съм тъжна, ни съм с разбито сърце, ни нищо...
    Просто исках да го напиша и това си бе.
  • Толкова много болка! Животът е кратък, да, но затова трябва да се живее пълноценно! Не оставяй горчилката да те сломи!
Предложения
: ??:??