16 июл. 2011 г., 16:46

Самотна нощ 

  Поэзия
625 0 2

И тази вечер ще е пуста...
Звездите кротко ще ме гледат.
Луната присмехулно ще наднича
и с поглед ще ме пита пак къде съм...


И тази вечер ще съм там -
в прегръдката студена на нощта,
заслушана във шепота на тишината,
поела от въздишката на здрача,

заровила лицето си във звезден прах,
стаила във душата си един копнеж,
запазила в очите си една сълза,
унесена по бляна за една душа...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??