3 дек. 2007 г., 13:12

Самотно 

  Поэзия » Любовная
847 0 4
В тъмната призрачна нощ
пробудих се от писъци страшни.
В гърдите с чудовищна мощ
изплуваха спомени прашни.

По лунна пътека вървя,
как искам да бъдеш до мене,
но в тъмното пак съм сама,
в гърдите ми болката стене.

Исках с ръка да ме сгрееш,
да зная, че има те тук.
Като въглен до мен да не тлееш
и да няма в сърцето ми студ.

Но тебе те няма до мене,
илюзия само си ти.
Как не искам във мене да стене
раната, дето кърви.

Мечтите ми сриваш на прах,
съдбата в сълзите се дави.
Душата умира от страх,
че грешка пак ще направи.

Не искам да бъда ранена.
Като птица без глас да крещя
и болката вечно стаена
да се дави във тъжна роса.

© Лейла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??