5 июн. 2007 г., 10:10

Самотно е сърцето  

  Поэзия
924 0 0
Ти реши да си отидеш ей така, ей така.
Сбогом даже ти не каза, а аз, че  друга  съм била,
това какво ли те вълнува ?!?

Самотно е сърцето
в тази нощ безкрайна,
самотни ми са дните, щом
теб те няма, скъпи.

Пътят към рая ти ми затвори,
хей, хей, ей...

В душата остави само нейното лице
и мъката, която ме обзе отрови дните ми, скъпи.
Да, да, не те лъжа, само си го признавам.


Пътят към рая ти ми затвори,
хей, хей, ей... 


Самотно е сърцето
в тази нощ безкрайна,
самотни ми са дните, щом
теб те няма, скъпи.


© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??