Самоубийствен полет
Убийствено красиво чувство
да обичаш – първото изкуство!
Заедно със словото и свободата
любовта е полет в небесата!
Полетът - съновно странен,
сякаш дух витае чуждостранен…
Искаш наркотично да летиш,
не се страхуваш да се сгромолиш!
Крилата ти копринено изящни
описват кръгове безстрашни!
Издигаш се от чувства бели,
гладко плуват мисли смели!
Небето слънчево, прекрасно -
искаш да обичаш гръмогласно!
Вятър топъл нежно те обгръща,
сърцето ти щастливо му отвръща!
Падане внезапно с тебе блудства…
Любовта – убийцата на чувства!
© Манипулирам Все права защищены