билков аромат
вдишват ноздрите
бяла пара близва
лицето
жената в бяло -
старинен самовар
сгушена сълза в очите
засяда
а хубостта и
като дъхав чай
преглъщам
жената в бяло -
любовта ми -
изящен самовар
ухае и
пари...
© Дима Все права защищены