30 янв. 2011 г., 20:07

Сапунен (СеРе)Сериал 

  Поэзия » Юмористическая
711 0 13

Не е на мода досието.

Кой бил доносник, кой агент,

разбра се... Върху сересето

е вече модният акцент.

 

Изпъчи Яне гръд юнашка,

от медийна любов облян,

па с плам размаха гола флашка

в корава резесерска длан.

 

Фидосова, Цветанов, Танов  -

в ръцете всички ги държи.

Дори самият Бойко хванат

е в далавери и лъжи...

 

И пак народната несрета

е неглижирана съвсем.

А с разни мазни сересета

народа правят на серсем.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??