12 июл. 2009 г., 16:16

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
773 0 1

 

Сбогом

 

Казвам ти "Сбогом", трябва да тръгвам,
болка изгаряща прорязва сърцето...
Казвам ти "Сбогом" и не сънувам,
достатъчно лъжи ми изрече в лицето...
Трябва да бягам, без да се спъвам,
но без сили останах... все да прощавам.

Различна съм, не като другите,
ако искаш обиждай ме, но вратата затварям.
Да ме запалиш ли искаш, вземай от клонките, сухите...
Ако е нужно, кажи ми и дрехите свалям.
Но не мога да издържам ревността ти от другите...
Искаше свобода - ето, сега ти я давам!

Сбогом, аз вече съм толкоз различна,
много директна и малко цинична.
Ти си си същият - толкова груб във всички игри
от тези, твоите, с многото жени!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Продължавай,красиви думи пиши и душата освободи...
Предложения
: ??:??