Вчера загубих Приятел...
Почина внезапно без време и час
Почина нелепо във късен час...
смърта го отне раздели го от нас.
А беше добър, Приятел, човек...
за Приятел мечта бе и верен и мил,
но ето че вече го няма сред нас.
Тъгувам, сбогом, Приятелю мил.
Животът е бреме, но ти не тъжи.
Приятел за винаги ще ми останеш ти.
Ще си спомням за тебе, винаги аз,
ще те нося в сърце си винаги аз.
© Ангел Все права защищены