Сбогом на всички!
Не ме търсете вече,
аз няма да се върна.
Тъжна съм и тази вечер
и самотата смело ще прегърна.
Ще се храня с мъката горчива
и ще живея със едничка мисъл,
че за НИЩО не ме бива
И ЖИВОТЪТ НЯМА СМИСЪЛ!!!
© Евелина Георгиева Все права защищены
Боро