30 янв. 2007 г., 10:11

Сбогом... 

  Поэзия
692 0 2

Няма да ти кажа колко те обичам!
Няма да покажа, че съм уязвима, крехка и сама...
Няма да ти позволя да ми се вричаш!
Няма да съм твоя нито днес, ни утре...никога!
Не ме разпитвай! Няма да ти кажа!
Не искам да съм втората жена!
Не искам да обичам и да страдам,
а ти отново да се връщаш У ДОМА!!!
Върви си! Вече нищо няма смисъл!...
Иди си! Искам да съм пак сама!
Не ми разказвай колко ме обичаш...
Не ми разправяй как си с нея, но си сам...
Сбогом!!!
Забрави за тази грешка!!!

© Магдалена Станкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??