19 мар. 2008 г., 21:18

Сбогом 

  Поэзия » Другая
832 0 0

От хладния вятър изтинаха твоите устни

и парченца лед има в твоите очи.
Капят безспир сълзите горещи,

но зная, че не ще завърнеш се ти!
И болката мене раздира

и сърцето лудо тупти,

кръвта сякаш във вените спира
при мисълта, че завинаги тръгна си ти...

© Ели Юрукова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??