Mar 19, 2008, 9:18 PM

Сбогом 

  Poetry » Other
820 0 0

От хладния вятър изтинаха твоите устни

и парченца лед има в твоите очи.
Капят безспир сълзите горещи,

но зная, че не ще завърнеш се ти!
И болката мене раздира

и сърцето лудо тупти,

кръвта сякаш във вените спира
при мисълта, че завинаги тръгна си ти...

© Ели Юрукова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??