8 сент. 2010 г., 07:52

Сбогом, мое окосено лято 

  Поэзия » Пейзажная
2191 1 42


С боси стъпки си отиваш,

мое окосено лято...

Няма птиците звънливо 

да огласят небесата,

а цветята ще увяхват

във смирената си горест.

Ще ме топли все по-плахо

дискът побелял отгоре.

Все по-често ще се мръщят

тъмни облаци - откоси.

Натежала - пак се връщаш,

есен моя плодоносна...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??