Sep 8, 2010, 7:52 AM

Сбогом, мое окосено лято 

  Poetry » Landscape
2188 1 42


С боси стъпки си отиваш,

мое окосено лято...

Няма птиците звънливо 

да огласят небесата,

а цветята ще увяхват

във смирената си горест.

Ще ме топли все по-плахо

дискът побелял отгоре.

Все по-често ще се мръщят

тъмни облаци - откоси.

Натежала - пак се връщаш,

есен моя плодоносна...



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??