29 июл. 2006 г., 16:36

Сбогом,моя любов! 

  Поэзия
962 0 0
Докога ще продължавам да се заблуждавам?
Докога ще вярвам в любовта?
Боли ме сърцето, но не се предавам,
дори да е пълно с тъга.
Душата ми пуста е - един самотен остров.
Очите ми пълни са с непpесъхващи сълзи.
Обичах те безумно, моята истинска любов.
Обичах те безумно, но ти ме излъга, любов.
Не се опитвай да ме търсиш... Сбогом,моя любов!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??