24 дек. 2016 г., 22:24

Сбогуване 

  Поэзия » Любовная
950 2 8

Любовта ми сега се сбогува
с всички твои игри и лъжи,
с всички твои измислени роли,
и всички мои фалшиви мечти

 

Любовта ми сега се сбогува,
нямам място в чужди игри.
Исках просто да бъда Едната,
щом не става – тогава върви.

 

Любовта ми сега се сбогува,
и повярвай, въобще не тъжа,
уморена от много раздели,
се събирам сега от жарта.

 

Любовта ми сега се сбогува,
виж – след тебе не свърши света.
Виж, сега е сърцето ми цяло,
виж сега съм различна, нали?

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??