7 сент. 2016 г., 16:52

Сбъдна ми се 

  Поэзия
458 0 4

Сбъдна ми се – толкова те исках,

всяка нощ бленувах твоя лик.

Не, не плачех, нито пък притисках

снимката ти с мисълта, че си велик.

Знаех просто, че си струваш,

знаех, че съм влюбена във теб,

знаех, че си истински и не робуваш,

знаех, че не ти се слага етикет.

Сбъдна ми се – толкова те чаках,

толкова жадувах да си мой.

Сбъдна ми се – тихичко проплаках –

кой ли чу молитвите ми? Кой?

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??