Погледът ти изгаря и в моя се потапя,
за да изгорим двама с теб в нощта.
С жарки устни цяла ме изпиваш
до бяло градусите нажежаваш.
Само с усмивка ме разпалваш,
само ти ме караш да горя
и само ти си способен с любов
запаленият от теб огън да угасиш.
Истинска жена се чувствам
единствено в твоите обятия
и единствено в моите обятия
ти си истински мъж.
24.05.2020 г./ 18:30 г.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены