Jun 14, 2020, 12:14 AM

Сбъдната мечта 

  Poetry » Love, Erotic, Free verse, Other
961 1 0

Погледът ти изгаря и в моя се потапя, 

за да изгорим двама с теб в нощта. 

С жарки устни цяла ме изпиваш 

до бяло градусите нажежаваш. 

Само с усмивка ме разпалваш, 

само ти ме караш да горя 

и само ти си способен с любов 

запаленият от теб огън да угасиш.

Истинска жена се чувствам 

единствено в твоите обятия 

и единствено в моите обятия

ти си истински мъж.

 

 

 

 

24.05.2020 г./ 18:30 г.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??