Събудих се, навън вали
и нежна музика звучи.
Седиш ми тихо до главата,
с любов държиш ме за ръката.
Със нежни пръсти я милуваш,
със много обич я целуваш.
На колене пред мен заставаш,
годежен пръстен ми подаваш.
Очакваш ме да кажа „Да"
със радост в моята душа.
Усмихната, се съгласявам
и устни алени подавам.
С целувка за печат сложи
финал на моите мечти.
Ще бъда твоя чак до гроб
сега и в другия живот.
© Нели Все права защищены