Сбъднати мечти
С усмивката на Мона Лиза,
със чара свой и радостта,
с топлината си и любовта,
с добротата си и младостта,
дойде и мене омагьоса
с магията най-чудна на света,
с магията на любовта и радостта!
За таз магия аз копнеех,
за таз магия аз живеех
и таз магия аз дочаках!
За върнатите ми надежди,
за радостта и моите копнежи,
за Любовта - Благодаря!...
© Вал Герх Все права защищены