17 мар. 2012 г., 23:33

Сбъдване за двама 

  Поэзия » Любовная
660 0 0

Душата ми ти образа рисува

със четки от печална красота,

с която постепенно се сбогува

и слънце осветява любовта...

 

Онази истинската, чистата,

с бои на осъзнатите мечти...

която също някъде ме иска

и по разцъфналите улици

 

за среща вече тръгват два портрета,

от стъпките по пътя не боли...

боите скоро ще станат лалета,

мечтите на двама - щастливи пчели...!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??