Mar 17, 2012, 11:33 PM

Сбъдване за двама 

  Poetry » Love
665 0 0

Душата ми ти образа рисува

със четки от печална красота,

с която постепенно се сбогува

и слънце осветява любовта...

 

Онази истинската, чистата,

с бои на осъзнатите мечти...

която също някъде ме иска

и по разцъфналите улици

 

за среща вече тръгват два портрета,

от стъпките по пътя не боли...

боите скоро ще станат лалета,

мечтите на двама - щастливи пчели...!

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??