24 авг. 2017 г., 16:25

Седмо чувство 

  Поэзия
203 2 1

Нищо не задоволява
сетивата както теб,
шоколадът не е достатъчно сладък,
кафето не ме събужда,
алкохолът не ме прави по-малко ядосана,
храната е за загубеняци,
всичко напомня на друго нещо,
на отдавна забравено чувство,
което не искам.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??