10 янв. 2008 г., 01:10

Сега 

  Поэзия
474 0 6

Научи ме да обичам.

Вземи в ръце сърцето ми от лед.

Прегърни го с дъх на ябълково вино.

Надари ме с нежност от розов плет.

Не ме щади.

Със всяка своя мисъл ме дари.

В очите  с огън потопи ме.

До пепел с всяка дума изгори ме.

Аз вярвам само в твойто име.

И ще ти отдавам  с жар на глътки обичта,

която нося във душата.

Единствена останала, но истинска за теб, СЕГА!

 

Таня Кирилова

26.12.2007г.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??