11 апр. 2010 г., 22:27

Сега 

  Поэзия » Любовная
608 0 2

СЕГА


Дни наред плаках аз,

търсих сили да се справя!

Дни наред, час по час

исках станалото да забравя!

... Но сега ти си тук

и нова любов се роди в моето сърце!

Сега не искам никой друг,

ти си усмивката на моето лице!

Вечер, когато не си при мен...

лягам с надежда да те срещна в съня!

А сутрин, когато се будя сама...

тръпна в чакане на  вечерта!

Моето сърце иска с твоето да тупти,

моето сърце разума не пита!

Само с теб любовта лети...

само с теб аз се чувствам жива!

Твоят глас за мен е вълшебен,

твоят поглед ме прави щастлива!

Моят свят на теб е верен...

с теб любовта не е горчива!

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??