СЕГА
Дни наред плаках аз,
търсих сили да се справя!
Дни наред, час по час
исках станалото да забравя!
... Но сега ти си тук
и нова любов се роди в моето сърце!
Сега не искам никой друг,
ти си усмивката на моето лице!
Вечер, когато не си при мен...
лягам с надежда да те срещна в съня!
А сутрин, когато се будя сама...
тръпна в чакане на вечерта!
Моето сърце иска с твоето да тупти,
моето сърце разума не пита!
Само с теб любовта лети...
само с теб аз се чувствам жива!
Твоят глас за мен е вълшебен,
твоят поглед ме прави щастлива!
Моят свят на теб е верен...
с теб любовта не е горчива!
© Дияна All rights reserved.