6 янв. 2014 г., 18:38

Секретно петолиние 

  Поэзия
1083 0 19

Не влязох със аплауз или поклон

във твоя свят с полираното име.

Не искам да натрапвам верен тон

и в ключ от петолиние се скривам.

 

Понякога се случва да съм дъх,

със който ти прелистваш партитури.

По-често съм невидимия слух,

предпазващ  полировката от удари.

© Елена Биларева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??